.

Diablo 4 Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor

 Diablo 4 Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor






Blizzard Entertainment tarafından yapılan ve merakla beklenen Diablo 4, 6 Haziran 2023 tarihinde oyunseverlerle buluşacak.  Blizzard, popüler oyun Diablo 4'ün Türkçe dil desteğiyle geleceğini duyurdu.

Blizzard'ın resmi açıklamasına göre, yakın bir zamanda çıkması planlanan Diablo 4, Türkçe dil desteğiyle piyasaya sürülecek

.Diablo Genel Müdürü Rod Fergusson, Türkiye ve dünya genelindeki Türk oyunculara bu haberi bir video mesajıyla duyurdu. 

Fergusson, "Diablo IV'te Türkçe dil desteğini sağlayacağımızı duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Korunak'ta görüşmek üzere!" dedi.

Diablo 4, Türkçe dil desteğiyle geliyor!Diablo 4'ün 6 Haziran'da çıkması bekleniyor ve PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 ve PlayStation 4 üzerinden erişilebilir olacak.

 Ayrıca oyun, tüm platformlarda çapraz oynanabilirlik ve çapraz ilerleme özelliğine sahip olacak.Diablo 4'te oyuncular, 120'den fazla zindan ve yan görevi keşfedebilecek, diğer oyuncularla takım kurarak bölüm sonu canavarlarını yenme fırsatı bulacak, kaleleri özgürleştirebilecek ve sınıf seçimiyle eksiksiz bir karakter gelişimi deneyimleyebilecekler.

Diablo 4, erken erişime açıldı!Haziran'da piyasaya çıkacak olan Diablo 4, şu anda ön satışta. Oyuna erken erişim sağlamak için 4 gün boyunca bu bağlantıyı kullanabilirsiniz. Ancak oyunun oynanabilirlik süresi, olası kesintiler ve zaman farklarından dolayı değişebilir.

Diablo4'ü ücretsiz şekilde denemek için buraya tıklayın : Diablo4

Yorum Gönder

0 Yorumlar