.

Steam'e Yeni Gelen Çok Konuşulacak Özellik : Oyun Deneme

 Steam'e Yeni Gelen Çok Konuşulacak Özellik :  Oyun Deneme



Steam, oyunların değerlendirilmesi ve deneyimlenmesi için sunulan 'oyun deneme' özelliğiyle, demo denemelerinin önemini ortadan kaldırıyor. Oyunlar, artık 90 dakikaya kadar ücretsiz olarak oynanabilecek.

Dünyanın en popüler oyun platformu olan Steam, şimdiye kadar oyunları satın almadan önce ücretsiz deneme imkanı sunmuyordu. Bu eksikliği gidermek için yayıncılar genellikle oyunların demosunu sunuyorlardı.

Ancak Steam, sonunda bu işleyişi değiştirme kararı aldı. Artık oyunlar, yüksek maliyetli satın alma işlemine geçmeden önce (özellikle Türkiye'de) 90 dakika boyunca ücretsiz olarak denenebilecek. Bu 90 dakikalık ücretsiz deneme süresi, bir oyun için ilk defa devreye alındı.

DEAD SPACE bu özelliğin ilk defa kullanıldığı oyun oldu. Artık Dead Space oyununu satın almadan önce 90 dakika ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

DEMO ile Deneme Arasındaki Farklar Neler ?

Oyun demo sürümleri, geliştiricilerin oyunun sadece küçük bir bölümünü içeren örnek sürümleridir. Ancak Steam'deki yeni deneme özelliği, aslında tam oyunu indirmenize olanak sağlarken, size bir zaman kısıtlaması getiriyor. Bu özellik sayesinde oyunun tamamını deneyimleyebilirsiniz, ancak belirli bir süreyle sınırlı kalırsınız.


Ülkemizde Dolar kuru ve oyun fiyatları çok yüksek olduğu için , yeni gelen bu özellik sayesinde oyunlara zaten çok para veriyoruz en azından bir oyunu alırken parasını hakedip haketmediğine emin olabileceğiz.




Yorum Gönder

0 Yorumlar