.

Mesut Özil Kendi E-Spor Takımını Kuruyor

Mesut Özil Kendi E-Spor Takımını Kuruyor











Kısa bir süre önce Almanya milli takımını bırakan Türk asıllı profesyonel futbolcu Mesut Özil kendi E-Spor takımını kurma kararı aldı.FIFA oynamayı çok seven Özil , geçtiğimiz yıl FIFA'nın düzenlediği E-Spor kupasının elçisi olmuştu.Şimdi ise dünyadaki en başarılı FIFA oyuncularının katılacağı bir turnuvada seçmelerle kendi E-Spor takımını oluşturma kararını almış bulunuyor.


   Mesut Özil geçen senenin FIFA E-Spor dünya şampiyonu olan Suudi Arabistanlı Mosad "Msdossary" Aldossary ile görüşürken başka alternatifleri de değerlendiriyor.Hazır FIFA E-Spor takımlarından da oyuncu transfer etmek isteyen Özil hali hazırda adı duyulmuş oyuncuların yanı sıra tecrübeli ve keşfedilmemiş oyuncuları bulmak için bir scout ekibi çalıştırıyor. 
Özil'in bu işe girişmesindeki en büyük sebeplerden biri sponsorluk gelirleri , bu işe erkenden girişenler ciddi  bir gelir elde etme imkanı yakalıyor.


Önümüzdeki sezonda Özil'in takımı TEAM OZIL , EA FIFA tarafından düzenlenecek olan tüm ligler de mücalede etmeyi hedefleyecektir.FIFA 19 başlayınca bakalım MESUT ÖZİL'in takımı nasıl bir performans sergileyecek ve kadrosuna hiç bir Türk FIFA oyuncusu katacak mı göreceğiz.

Kendisine GeekOyun olarak başarılar diliyoruz .

Yorum Gönder

0 Yorumlar