.

2023 Eylül Ayı En İyi 5 PC Oyunu


2023 Eylül Ayı En İyi 5 PC Oyunu




2023 Eylül ayı, PC için birçok harika oyunun piyasaya sürüldüğü bir ay oldu. Bu oyunlardan bazıları, eleştirmenlerden ve oyunculardan büyük beğeni topladı. Bu makalede, 2023 Eylül ayı için en iyi 5 PC oyununu listeleyeceğiz.


Starfield

Starfield, Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir açık dünya rol yapma oyunudur. Oyun, 2023'ün en çok beklenen oyunlarından biriydi ve piyasaya sürüldüğünde büyük beğeni topladı. Oyun, oyunculara keşfedilecek geniş bir evren, oynanacak çeşitli görevler ve karakterler sunuyor.


Forspoken

Forspoken, Luminous Productions tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan bir aksiyon macera oyunudur. Oyun, modern New York'tan fantastik bir dünyaya giden Frey Holland adlı bir kadını konu alıyor. Oyun, oyunculara hızlı tempolu bir aksiyon deneyimi ve güzel bir fantastik dünya sunuyor.


The Last of Us Part I (Remake)

The Last of Us Part I, Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan bir aksiyon macera oyunudur. Oyun, 2013 yılında piyasaya sürülen aynı adlı oyunun yeniden yapımıdır. Oyun, kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmaya çalışan Joel ve Ellie adlı iki karakteri konu alıyor.


Scorn

Scorn, Ebb Software tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanan bir birinci şahıs korku oyunudur. Oyun, karanlık ve rahatsız edici bir atmosfere sahip. Oyuncular, kendilerini garip ve korkutucu bir dünyada buluyorlar.

The Callisto Protocol

The Callisto Protocol, Striking Distance Studios tarafından geliştirilen ve Krafton tarafından yayınlanan bir üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunudur. Oyun, Dead Space'in yaratıcısı Glen Schofield tarafından yönetiliyor. Oyun, Callisto adlı bir uyduda geçiyor ve oyuncular, kendilerini bir uzaylı istilasından kurtarmaya çalışıyorlar.

2023 Eylül ayı, PC için birçok harika oyunun piyasaya sürüldüğü bir ay oldu. Bu oyunlardan bazıları, eleştirmenlerden ve oyunculardan büyük beğeni topladı. Bu makalede, 2023 Eylül ayı için en iyi 5 PC oyununu listeledik.

Yorum Gönder

0 Yorumlar