.

Ağustos Ayında Çıkacak 5 Yeni Oyun 2022

 Ağustos Ayında Çıkacak 5 Yeni Oyun



Bu listemizde 2022 yılının Ağustos ayında çıkacak 5 adet oyunu listeledik keyifli okumalar.


1) Way of the Hunter



Way of the Hunter sizlere gerçekçi bir av deneyimi sunuyor. Oyunda Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa'nın büyük ve geniş arazilerinde keşifler yapabilir ve kendinize avlayacak hayvanlar bulabilirsiniz.
Gerçekçi silahlarla hayvanları doğal yaşam alanlarında avlayabilirsiniz. Oyunda hikaye sistemi mevcut ve oyunda detaylar iyi işlenmiş . Hayvanların izini sürebilir , sıçrayan kan izlerinden takip edebilirsiniz.
Oyunda ayrıca attığınız mermiyi özel kamera ile inceleyebilirsiniz. 140 Kilometre kare büyüklüğünde iki adet avlanma bölgesi bulunuyor.


2) Marvel's Spider-Man Remastered



Simgesel Marvel kötüleri  , New York şehrini tehdit edince kahramanımız Peter Parker kötülerle savaşmaya başlar. PS oyunu artık bilgisayar üzerinden oynanabilecek .

3) Two Point Campus 



Two Point Hospital oyununun yapımcıları yeni bir fikirle birlikte Two Point Campus oyununu çıkarmaya karar vermişler . Oyunda kendi Üniversitenizi yaratacaksınız.


4) Thymesia



Thymesia yüksek tempolu bir aksiyon rol yapma oyunudur. Ölümün yayıldığı bir krallıkta başkarakterimiz olan Corvus ile maceranıza başlayın. Salgını bir silah olarak kullanıp karşınıza çıkan zorlu düşmanları avlayın. Daha hızlı bir Dark Souls oyunu olarak düşünebilirsiniz.


5) Saints Row 



Saints Row , Santa Lleso adlı yeni mekanda geçecek ve suça batan bu dünyada suç çeteleri kurarak yükselmeye çalışacağız. Bu oyun şimdiye kadar yaratılan en büyük Saints Row oyunu olacak.
Bu suç dünyasında tehlikelerle boğuşarak , vahşi işler yaparak ,ve acayip silahlar kullanarak bu dünyanın en iyisi olmaya çalışacağız, Çok eğlenceli duruyor.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar